Wetrok a castigat doua premii ale inovatiei la CMS Berlin 2017

Acasa » Wetrok a castigat doua premii ale inovatiei la CMS Berlin 2017

Luna trecuta, Wetrok a castigat la Berlin doua premii CMS Purus Innovation Award 2017 (PIA),  acordate produselor si solutiilor inteligente, precum si micilor echipamente.

Pentru prima data, este prezentat un produs fara apa, Wetrok Granuline, ce curata mai bine decat detergentii lichizi comparabili. Desi, punctul central al acestui produs a fost design-ul bun, totusi el reduce costurile de depozitare si transport cu pana la 75%. Granulele mici sunt ambalate in bastoane mici, cum ar fi Granuline. Linia lor de produse schimba piata de curatenie. Din cele 62 produse inscrise in concurs, Wetrok Granuline a fost de departe cel mai „inteligent”.

Cel de-al doilea premiu a fost obtinut cu mini-aspiratorul Wetrok AG – Monovac Freedom, care are o performanta de aspirare mare si o durata de functionare indelungata , fiind un aspirator fara fir ce poate functiona pana la 45 minute, la capacitate maxima. Totodata, produsul dispune de o functie touch’n’clean pentru curatarea ergonomica, ecologica si rapida  a obiectelor transferate.

Puterea inovatoare a companiei este data de departamentul de cercetare intern din Elvetia si de numeroasele inovatii anuale. Multe dintre produsele noi sunt deja protejate printr-un brevet.

In Romania, Wetrok este prezent prin Bers Cleaning Solutions, iar produsele mai sus mentionate  vor fi prezentate la Cleaning Show 2018.

2017-10-24T14:22:12+00:00