Natur Air Group  prezinta la Cleaning Show 2018 ultimele noutati de la Cleanfix:

► Cu robotul pentru spalat pardoseli Cleanfix RA 660 Navi curatarea este continua, pana la 365 zile pe an, rata teoretica de lucru fiind de 20.000 mp/zi. Performanta de curatare este de 800 – 1.100 mp/ora, 3.000 mp/3 ore in lucrare continua. Are o greutate de 260 kg, iar bateria necesita o incarcare de 5 ore.

Accesoriile standard: ale robotului sunt: bateria, incarcatorul, cele 3 perii, lamelele de cauciuc pentru absorbtie lichide, cana pentru detergenti de 2,5 litri.

Accesorii optionale:  unitatea laser intensa, necesara pentru spatii mai mari, joystick-ul pentru controlul manual, unitatea de transport robot, unitatea rapida de schimbare a bateriei, lampa intermintenta si tonul de evertizare sonora.

Beneficiile Cleanfix RA 660 Navi:

  • Economii de costuri de pana la 70%
  • Calitate uniforma
  • Curata o suprafata o singura data, nefiind nevoie de o a doua spalare
  • Munca este organizata si mai sigura

► Cleanfix RA 395 IBC este scuberul ideal pentru podelele dure din mediile de afaceri, industrie si gastronomie. Masina este prevazuta cu un acumulator, un incarcator incorporat si cu un disc de perie sau un suport de pad (recomandat pentru suprafetele netede). RA 395 IBC ofera posibilitatea utilizatorului sa regleze manerul, sa ridice capul de absorbtie in fata, sa goleasca rezervorul de apa murdara si sa schimbe lamele de cauciuc cu usurinta.

Caracteristici tehnice:

  • Putere maxima de 1200 W
  • Rezervor apa murdara de 16 litri
  • Rezervor apa curata de 13 litri
  • Rata teoretica de lucru de 1320 mp/h

► Cleanfix RA 433 IBC este o masina inovatoare si robusta pentru spalarea si uscarea pardoselilor de dimensiuni medii.  Eficienta ei se datoreaza presiunii ridicate a periei, iar rotile de mari dimensiuni ii asigura o miscare fara vibratii. Are un motor de aspiratie de 400 W putere, un rezervor de apa murdara de 38 litri si un rezervor de apa curata de 32 litri, iar rata de productivitate teoretica de 1750 mp/h.

► Cleanfix RA 500 IBCTD este noua masina de frecat si aspirat cu trei roti. Stabila, puternica si cu o usoara manevrabilitate, este ideala pentru curatarea pardoselilor dure si elastice de dimensiuni mijlocii. Motorul de tractiune are un randament de 500 W, iar motorul de aspiratie de 400 W. Atat rezervorul de apa curata, cat si cel de apa murdara au o capacitate de 55 litri, iar rata teoretica de lucru este de 3180 mp/h.