STEAM FORCE 6 – noul aparat de spalat si curatat cu abur prezentat de Cleaning Logistic

Acasa » STEAM FORCE 6 – noul aparat de spalat si curatat cu abur prezentat de Cleaning Logistic

Unicul distribuitor al detergentilor, echipamentelor si consumabilelor pentru curatenia profesionala marca Allegrini, Cleaning Logistic, prezinta, in cadrul celei mai importante expozitii de curatenie profesionala din Romania, Cleaning Show 2018, noul aparat de spalat si curatat cu abur – STEAM FORCE 6, de la Ospray Frank.

STEAM FORCE 6 este ideal pentru curatarea oricarui spatiu cu suprafata dura. Se recomanda a fi utilizat in industria alimentara, fabrici, mijloace de transport in comun, etc. Are o greutate de doar 32 kg si o putere de aspirare de 1300W. Este prevazut cu o carcasa de inox, un boiler de 6000W si un set complet de accesorii (furtun de aspirare, furtun de abur, lance, duze pentru aspirare, cablu electric lung de 10 m), iar temperatura maxima a aburului este de 180 grade C si timpul de incalzire de 3-6 minute.

In cadrul targului, compania prezinta multe alte produse si echipamente noi, printre care amintim: linia de parfumuri – EMOZIONE ITALIANE, aspiratoare de injectie extractie Lavor PRO, masina pentru spalarea mochetei – IPC-CT, aparatele pentru reconditionarea suprafetelor din marmura de la Allegrini si Kit-urile de curatare a marmurei, detergentul pentru curatarea candelabrelor si redarea stralucirii lustrelor de sticla, cristal si ceramica, doar prin simpla pulverizare a produsului pe suprafata respective – Crystal Cleaner si nebulizatoarele pentru detergenti acizi si alcalini.

2017-12-06T10:53:18+00:00