I-Mop XXL, vedeta tehnologiei revolutionare i-Range care promite schimbarea totala a modului de efectuare a curateniei,  este un dispozitiv electric retehnologizat a carui performanta depaseste  concurenta.

Modelul inovator permite utilizatorului sa curete pana la 2.800 de metri patrati in doar o ora, ceea ce schimba abordarea cu privire la modul in care o masina de spalat/uscat pardoseli ar trebui sa arate, sa functioneze si sa fie manipulata.

I-Mop XXL a fost proiectat special pentru utilizarea in spatii mari, are o flexibilitate mare si o viteza crescuta si reduce timpul alocat operatiunilor de curatare cu aproximativ 20%. Datorita periilor mai mari si a noului sistem de gestionare a energiei, pot fi curatate si suprafetele obstructionate. Atunci cand nu este utilizat, el poate fi depozitat chiar si intr-un dulap.

Produsul este prezentat in cadrul singurei expozitii dedicata curateniei profesionale din Romania – CLEANING SHOW, de catre SALA GROUP, reprezentantul exclusiv al gamei i-Range in tara noastra.