KÄRCHER, companie specializata in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare,  lanseaza la Cleaning Show 2018 noul model de aspirator WVP 10 – Windows Vac Professional.

 Kärcher Professional WVP 10 este un aspirator utilizabil pentru toate suprafetele plate, avand o greutate de 0,7 kg. Designul lui robust ii garanteaza o durata de viata mai lunga si o capacitate mai mare de ambalare – de 200 ml. Datorita manerului moale si a greutatii reduse, produsul poate fi utilizat pe orizontala, pe verticala si chiar deasupra capului, fara nicio restrictie.

Modelul WVP 10 vine cu un set de accesorii: consumabile de curatare, o baterie, un incarcator, o sticla de pulverizare si o carpa din microfibra. Varianta avansata include, in plus, o baterie suplimentara, o mica duza si un incarcator rapid pentru a lucra non-stop. Containerul este foarte usor de curatat, iar sistemul de separare si recipientul ar putea fi curatate si in masina de spalat vase.

Cu ajutorul aspiratorului Kärcher Professional WVP 10, curatarea profesionala a geamurilor, a vitrinelor, a placilor si a altor suprafete este mult mai usoara.

Kärcher Romania va asteapta la Cleaning Show 2018, la standul 10, din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo sa va prezinte tehnologii de ultima generatie.