Liderul mondial in echipamente si produse pentru curatare, KÄRCHER, specializata in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic, cat si pentru cel profesional si industrial, a fost  distins cu statutul de Superbrand de catre Organizatia Mondiala Superbrands.

Studiul a fost realizat anul acesta, in tara noastra, cu sprijinul IPSOS, pe un esantion reprezentativ, iar brandurile prezentate au fost premiate, in urma unei evaluari efectuate de catre Consiliul Superbrands. Selectia brandurilor a inclus modele de success in branding, marketing, comunicare si business din domeniile lor de activitate.

In anul 2016, KÄRCHER a inaugurat la Curtea de Arges una dintre cele mai moderne fabrici, fiind singura in care opereaza soft-ul EWM (noul sistem de management al depozitului). Unitatea se intinde pe o suprafata 73.000 metri patrati de teren, dintre care 22.000 metri patrati de suprafete construite, iar compania are planuri de extindere a activitatii. Aici sunt proiectate si fabricate aspiratoarele profesionale: NT Tact, T range, BV5/1, BV5 Bp, care vor fi expuse la cel mai important targ dedicat industriei de curatenie profesionale, Cleaning Show. Evenimentul va avea loc intre 20 si 23 martie 2018, in pavilionul C1 din Centrul Expozitional Romexpo.