ECOLAB prezinta la Cleaning Show 2018 cele mai noi tehnologii care au fost concepute, in mod special, pentru hoteluri, pensiuni si prestatorii de servicii de curatenie profesionala.

Gama de produse Oasis Pro, cu formula imbunatatita, este mai usor de folosit, respectand astfel standardele de curatenie. Produsele sunt ambalate in pungi de 2 litri si se dozeaza automat in flacoane cu pulverizator. Dintr-o singura punga de produs se pot umple pana la 1000 de flacoane cu pulverizator, ducand astfel la o reducere semnificativa a deseurilor provenite de la ambalaje.

Avand echipamente corecte la indemana, se reduce durata de timp necesara pentru curatare, pastrand nivelul ridicat de performanta. Kitul de curatare imbunatateste eficienta si experienta utilizatorului prin intermediul caracteristicii de modificare rapida si a unor echipamente care se pot schimba intre ele cu acelasi maner. Astfel, se poate trece rapid de la o sarcina la alta, reducand concomitent deplasarile la caruciorul cu produse de curatenie. Kitul include un maner telescopic, suport pad Velcro, mop din microfibra, pad alb non-abraziv si racleta pentru geamuri.

Maxx2 este gama de produse de curatenie foarte concentrate, cu certificat Ecolabel. Produsele nu contin substante periculoase, astfel incat nu necesita purtarea de echipament de protectie la utilizarea solutiei gata de folosit. De asemenea, nu este necesara instruirea suplimentara privind siguranta si depozitarea separata.

Din dorinta de a-si mentine pozitia de lider global, profesionistii ECOLAB dezvolta permanent programe si tehnologii noi, specifice fiecarei industrii. Sunt focusati intotdeauna pe clienti si pe nevoile acestora, colaborand cu ei si furnizandu-le servicii de clasa mondiala.

Reprezentantii companiei considera ca este nevoie de clienti mai bine informati, care inteleg riscurile unei igiene precare si riscurile folosirii unor detergenti sau dezinfectanti neautorizati. „Am dori ca toti oamenii sa constientizeze cat de important este sa traim intr-un mediu curat, sigur si durabil”, ne-a declarat Catalin Mihaescu – Cluster Division Manager Ecolab, Institutional Romania, Ukraine, Bulgaria.

Echipa Ecolab va asteapta la singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, Cleaning Show, intre 20 si 23 martie 2018, la standul 8, pavilionul C1, Romexpo, Bucuresti.