UNGER este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente profesionale de curatare, care transforma spalarea vitrinelor si a geamurilor cladirilor intr-o activitate mai rapida, mai eficienta si mai sigura.

Compania germana a fost fondata in anul 1964 de catre Henry Unger, care, la acea vreme, se ocupa cu spalarea de geamuri si vitrine. Acesta a inceput sa creeze instrumente destinate curateniei profesionale, focusandu-se pe inovatie, design si componente de cea mai buna calitate. Astfel, rezultatele nu au intarziat sa apara, UNGER devenind rapid un brand de talie mondiala.

In cei peste 50 ani de existenta, UNGER s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de echipamente si unelte de mana destinate profesionistilor din industria curateniei.

Producatorul a conceput si dezvoltat o paleta variata de instrumente: raclete pentru geamuri, raclete speciale pentru pardoseli, raclete pentru curatarea bucatariilor din restaurante si pensiuni, perii, galeti speciale, unelte telescopice pentru stergerea prafului la inaltime, lavete de microfibra, solutii speciale pentru spalarea geamurilor, unelte ergonomice si manere telescopice pentru spalarea in zonele greu accesibile, sisteme profesionale pentru spalarea ferestrelor si vitrinelor si kituri profesionale de curatenie pentru spatii comerciale.

Echipamentele si produsele marca UNGER sunt prezentate la unica expozitie din Romania dedicata curateniei profesionala, CLEANING SHOW, de catre dealer-ul exclusiv – Unilift Serv, prin divizia UniClean.