Compania spaniola Induquim a lansat pe piata un sistem inovator pentru curatarea suprafetelor industriale fierbinti – Grill HOT & CLEAN.  Produsul este combinatia perfecta intre doua solutii: un degresant – DHGrill si un neutralizator – NeuGrill. Astfel, se reduce timpul de curatare si igienizare al gratarelor profesionale, fara a deteriora materialele.

Degresantul DHGrill contine componente cu volatilitate scazuta pentru curatarea la cald. Produsul se utilizeaza pe suprafete la o temperatura mai mare de 150 C si sub 200ºC, eliminand fara efort reziduurile arse de uleiurile si grasimile vegetale, animale si minerale. Nu este necesara racirea suprafetelor inainte de utilizare si nu degaja vapori periculosi pentru sanatate.

NeuGrill este un produs care se foloseste pentru conservarea si intretinerea suprafetelor dupa utilizarea degresantului DHGrill, neutralizand si conferind stralucire. Elimina resturile alcaline de pe suprafata curatata, evitand astfel contactul si contaminarea alimentelor. De asemnea, contine substante de inalta calitate care previn coroziunea suprafetelor metalice.

Produsul este prezentat in cadrul celei mai importante expozitii de curatenie profesionala din Romania, CLEANING SHOW,  de catre unicul importator al marcilor Induquim, Agerul, MPL si GS Converting – CLEANEXPERT.

Evenimentul are loc in perioda 20 – 23 martie 2018, in Pavilionul C1 din Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti.