Pentru inregistrarea formularului, va rugam sa va identificati:

* Campuri obligatorii

Formular nominalizari Cleaning Show Awards

1. Investitia in dezvoltare – va fi premiata compania din domeniul curateniei industriale si profesionale cu cea mai mare investitie de dezvoltare.   6. Debut – se premiaza firma nou infiintata cu perspective serioase in domeniul curateniei profesionale.
 
2. Profesionalism – va fi premiata firma care a demonstrat operativitate si eficienta in relatiile cu partenerii.   7. Curatenie si intretinere – va fi premiat centrul comercial / office-building-ul / firma din industria HoReCa cel/cea mai curat/curata.
 
3. Vizibilitate in online – se premiaza firma cu cea mai buna vizibilitate in online.   8. Inovatia tehnologica - va fi premiata firma care produce/distribuie echipamentul/produsul inovator cu cele mai multe beneficii aduse curateniei profesionale. Va rugam sa specificati inovatia.
 
4. Initiativa – se premiaza compania care s-a implicat activ in procesul de constientizare a rolului si beneficiilor aduse de utilizarea produselor si serviciilor de curatenie.   9. Antreprenoriat - va fi premiata compania al carui antreprenor a dovedit reale calitati de conducere si care, prin modul sau de organizare, a avut un impact pozitiv asupra afacerii.
 
5. Igiena publica – se premiaza institutia sanitara cu cele mai inalte standarde de igiena (spitale, clinici si policlinici).   10. Servicii de curatenie - va fi premiata compania care ofera clientilor cele mai bune servicii de curatenie.
 

In vederea nominalizarii, va rugam sa tineti cont de urmatoarele:

  • Pot primi premii doar persoanele juridice cu rol important in promovarea curateniei profesionale. Prin urmare, pot fi nominalizate doar companiile care activeaza in acest domeniu.
  • Nominalizarile vor fi efectuate atat de catre public, cat si de catre firmele expozante la Cleaning Show 2018, prin completarea online a formularelor pana la data de 23.02.2018.
  • La finalul perioadei de nominalizari, Euroexpo Fairs  va centraliza datele obtinute si va intocmi o lista a primelor 3 firme nominalizate, pentru fiecare dintre sectiuni.
  • Voturile finale vor fi exprimate atat de catre public, cat si de catre firmele expozante la Cleaning Show 2018, prin completarea online a formularelor pana la data de 09.03.2018.