Evenimentele ROFMA în cadrul CLEANING SHOW 2022

6 octombrie 2022
Romexpo, Sala Madgearu – Pavilion B3

Orele: 10.00 – 17.00

  • Sesiunea finală a cursului – Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională: Susținerea lucrării de absolvire, dezbăteri libere și acordarea certificatelor de absolvire.

Orele: 14.00 – 17.00

  • Workshop Optimizarea inteligentă a costurilor în facility management.

Lucrezi in curățenie profesională sau în alte servicii din Facility Management?

Acest seminar ți se adresează!

Asociația Română de Worplace și Facility Management (ROFMA), în parteneriat cu Cleaning Show 2022, te invită să participi la workshop-ul Optimizarea inteligentă a costurilor în facility management.

Acesta are loc joi, 6 octombrie, orele 14.00-17.00, la Romexpo (Sala Madgearu, Pavilion B3), cu ocazia expoziției Cleaning Show.

Workshop-ul se va desfășura sub formă de dezbateri si se adresează celor ce activează ca:

property manageri și facility manageri, corporate real estate manageri, reprezentanți ai furnizorilor de servicii FM, alți profesioniști în FM.

TEMATICĂ:

  • Cum înțelegem nevoile beneficiarilor în contextul provocărilor actuale (pandemie, conflicte în vecinătate, criză economică) și așteptărilor noilor generații;
  • Criza forței de muncă, atragerea și retenția de personal, impactul asupra bugetelor și calității serviciilor prestate;
  • Optimizare versus reducere de costuri în FM (facility management). Direcțiile de optimizare inteligentă, rolul dialogului dintre părți și al introducerii de noi tehnologii;
  • Reziliența furnizorilor de servicii în contextul crizelor actuale.

Prin participarea la acest eveniment profesional, vei avea parte de informații deosebit de utile, cu aplicabilitate concretă în managementul firmei tale.

Speakerii workshopului vor prezenta și vor dezbate împreună cu tine cele mai relevante aspecte din acest domeniu la nivel național și internațional, evidențiind direcțiile de dezvoltare și tendințele specifice, într-un cadru stimulativ pentru schimburi productive de idei și soluții eficiente.

Înregistrare

Participarea este în limita locurilor disponibile și în baza înregistrării la:

Înregistrează-te aici!

Save the date!

Workshop Optimizarea inteligentă a costurilor în facility management

Joi, 6 octombrie – Romexpo (Sala Madgearu – Pavilion B3)

Orele 14.00 – 17.00.

Date și desfășurare

28 și 29 septembrie (4 ore/zi în intervalul 14.00-18.00)

  • pregătirea teoretică în format online, pe platforma ZOOM

30 septembrie – 4 octombrie

  • studiu individual și elaborarea lucrărilor de absolvire

6 octombrie (7ore/zi, în intervalul 10.00-17.00)

  • susținerea lucrării de absolvire, dezbateri libere, vizitarea Cleaning Show 2022 și acordarea certificatelor de absolvire.

Joi, 6 octombrie, în Sala Madgearu (Pavilionul B3, Romexpo), orele 10.00 – 17.00 are loc sesiunea finală a cursului organizat de ROFMA, Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională, desfășurat în format hibrid, în zilele de 28 și 29 septembrie 2022. Cu  ocazia sesiunii finale, vor avea loc prezentarea lucrărilor de absolvire ale participanților la curs, acordarea diplomelor de absolvire și dezbateri libere.

Cui se adresează cursul și cum te înscrii?

Cursul Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională

se adresează facility managerilor, directorilor operaționali și coordonatorilor activităților de curățenie, administratorilor de clădiri și proprietarilor.

Tematică:

Condiții de înscriere: După completarea formularului de participare care se regăsește aici, vă rugăm să-l returnați la e-mail sabina.usurelu@rofma.ro. Pe baza acestuia se întocmește factura proforma. Locul la curs este rezervat numai în momentul confirmării plății facturii proforma sau apariției în extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.