Brandul englezesc MotorScrubber este lansat pe piata romaneasca de catre dealer-ul exclusiv al marcii – Unilift Serv, prin divizia UniClean, la unica expozitie de curatenie profesionala din Romania, Cleaning Show 2018.

MotorScrubber sunt echipamente profesionale de curatare ce pot fi  utilizate in  fiecare zi, timp de 24 ore. Pentru fabricarea acestora s-au utilizat componente de cea mai buna calitate, conferindu-le  longevitate si facilitand lucrarile de spalare si clatire industriala.

Echipamentele MotorScrubber sunt ideale pentru curatarea placilor de vinil, placarilor, jgheaburilor, trenurilor, avioanelor, barcilor, camioanelor etc.

Cu MotorScrubber puteti obtine o curatare de 3 ori mai rapida, cu rezultate de 5 ori mai bune, realizand o curatare profunda, in timp ce eliminati nevoia de mopuri si metode de curatare manuala.

Specialistii de la Unilift Serv prezinta la Cleaning Show 2018 echipamentul 100% rezistent la apa care:

  • Poate curata in jurul si in interiorul piscinelor, bazinelor de inot etc
  • Curata scari, colturi, margini si zone greu accesibile, fiind ideal pentru spatii inguste
  • Este perfect pentru curatenia grupurilor sanitare, cabinelor de dus si suprafetelor din toaleta
  • Poate fi utilizat pe suprafete lucioase, pe oglinzi si geamuri
  • Poate curata zone inalte cu ajutorul bratului extensibil
  • Curata pardoseli, pereti, faianta, gresie si dale
  • Este disponibil impreuna cu mai multe accesorii, in functie de zona ce trebuie curatata (beton murdar si suprafete exterioare, copertine, chiar si autovehicule)

Unilift Serv va asteapta la Cleaning Show 2018, la standul 21, din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, sa va prezinte echipamentele MotorScrubber si cele mai recente inovatii din domeniul curateniei profesionale.