VIZITEAZA CLEANING SHOW SI TRAIESTE O EXPERIENTA UNICA TIMP DE 4 ZILE!

Vino la Cleaning Show 2018 de marti – 20 martie, pana vineri – 23 martie, sa descoperi o expozitie complexa si interactiva, care celebreaza performanta si puterea inovatiei!

Inscrie-te GRATUIT la singura expozitie dedicata curateniei profesionale! click aici

Completeaza formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la punctul de inregistrare din Pavilionul C1, si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

Ai cel putin 7 motive sa vizitezi CLEANING SHOW 2018

  • Vezi cele mai importante brand-uri din industrie – click aici

  • Intalnesti potentiali furnizori si inchei noi parteneriate

  • Vezi demonstratii live si testezi produse in Demo Area

  • Te conectezi cu liderii industriei si cunosti tendintele

  • Beneficiezi de Discount-urile Exclusive oferite de expozanti doar pe perioada targului

  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
Viziteaza gratuit – inscrie-te online!

It’s time to shine!

Pentru ca expozitia Cleaning Show este locul:

Highlights la Cleaning Show 2018

Te poti bucura de intalnirile face-to-face si de oportunitatile de socializare, contactele directe fiind cheia in dezvoltarea eficienta a afacerilor. Consolideaza-ti reteaua de relatii si creeaza noi contacte!

Promovam produsele ecologice si eco-friendly acordandu-le atentie speciala atat in cadrul expozitiei, intr-un spatiu special amenajat, cat si in campania de promovare dedicata.

Citeste aici!

Te invitam pe Scena Inovatiilor in fiecare zi de expozitie, unde iti poti prezenta si promova inovatiile si ultimele tehnologii.

Citeste aici

Ai ocazia de a vedea cat de indemanatice sunt echipele companiilor prestatoare de servicii de curatenie profesionala si solutiile oferite de acestea pentru diferite tipuri de suprafete.

Inscrie-te aici!

Demonstreaza live eficienta si performanta echipamentelor si solutiilor de curatare profesionala, in fata specialistilor din industrie!

Continuam sa educam si sa dezbatem problemele specifice ale domeniului, impreuna cu renumiti specialisti din tara si din strainatate.

Te invitam sa descoperi aceasta sectiune pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozanti si specialisti din industrie vor fi interlocutorii nostri si ne vor furniza noutati si informatii.

Vezi ultimele stiri!

Ai 4 zile de discount-uri exclusive oferite de expozanti, numai in perioada de desfasurare a targului.

Viziteaza gratuit – inscrie-te online!