Cele mai importante branduri din industria de curățenie profesională expun la Cleaning Show 2022

Cleaning Show este un adevărat barometru al industriei, care oferă o imagine edificatoare asupra pieței, tendințelor și evoluțiilor, precum și o monitorizare a concurenței.

Cea de-a 8-a ediţie a expoziţiei vine cu un concept interactiv, perfect pentru afacerea ta: networking de înaltă calitate, expunere media de amploare, evenimente personalizate, inspiraţie şi soluţii inovatoare pentru dezvoltarea afacerii.

În fața unei audiențe targetate, formată din profesioniști în domeniul curățeniei și igienizării, la Cleaning Show 2022 găseşti oportunitatea de care ai nevoie pentru a prezenta rolul critic pe care firma ta l-a jucat în această pandemie, dar şi inovaţiile care vor menţine în siguranță afacerile, unitățile sanitare și de învățământ, centrele comerciale, HoReCa etc.

De ce să fii expozant

  • Accesezi cel mai eficient instrument de marketing

Vrei să-ți accelerezi procesul de vânzare? La Cleaning Show, afacerile sunt potențate prin networking: îți consolidezi rețeaua de clienți, creezi noi contacte, faci schimb de experiență și îți dezvolți strategia de vânzare, te bucuri de întâlniri face-to-face și accesezi factori de decizie de nivel înalt din domeniile HoReCa, facility management, industria alimentară, producție, retail, FMCG, instituții de stat.

  • Întâlnești publicul de care ai nevoie

La Cleaning Show ai ocazia unică de a-ți expune produsele și serviciile în fața unui public direct interesat format din companii de Facility Management, companii prestatoare de servicii de curățenie profesională, spălătorii auto și textile, alpinism utilitar, top management din diferite domenii: HoReCa, producție industrială, retail/FMCG, centre comerciale, rezidențial, imobiliar, medical (spitale și unități sanitare de stat și private), învățământ (grădinițe, scoli, licee, universități), instituții de stat, auto (showroom-uri și service-uri), bănci/asigurări, telefonie, tipografii etc.

  • Beneficiezi de expunere media și promovare creativă

În spatele Cleaning Show se află o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în organizarea de evenimente, astfel încât vei beneficia – ca expozant – de o campanie de comunicare creativă și customizată pentru exact acele tipuri de public-țintă de care ai nevoie. Campania de promovare cuprinde:

  • comunicare 360 de grade (presă scrisă, de specialitate, online)
  • website și social media (Facebook, LinkedIn, Youtube)
  • outdoor (tv screen-uri)
  • evenimente conexe pe toată durata târgului
  • newslettere trimise către baza noastră de contacte personalizate
  • promovare externă (evenimentul este afișat pe portaluri de profil)
  • Brand awareness = vânzări crescute

Participarea ca expozant la Cleaning Show, singura expoziție B2B din România pentru industria de curățenie profesională, va crește notorietatea brandului tău pe piața locală (odată cu expunerea media pe toate canalele de comunicare) și va duce la extinderea portofoliului de clienți. În plus, vei avea ocazia să monitorizezi concurența și să faci studii de piață.

Tematica Cleaning Show

Echipamente profesionale pentru curăţenie – maşini de curăţat (spălat, aspirat, lustruit) pentru medii umede/uscate;

Instrumente de curăţare manuală – mături, perii, mopuri, lavete, bureţi, pad-uri.

Echipamente de degresare şi curăţare chimică

Echipamente pentru purificarea aerului şi apei

Echipamente de curăţenie pentru exterior

Aspiratoare de înaltă presiune

Substanţe dezinfectante pentru aparatele de ventilat

Echipamente de curăţenie pentru ventilaţie

Instalaţii de aspirare industrială

ECHIPAMENTE PENTRU CURĂŢENIE DOMESTICĂ

Produse din hârtie

Echipamente de dozare

Accesorii şi produse pentru grupurile sanitare

Dezinfectanţi

Săpun lichid şi creme de mâini

Detergenţi şi alte produse chimice de curăţare

Prestatori servicii de curăţenie profesională

Prestatori servicii de curăţenie industrială

Prestatori servicii de curăţenie domestică

Echipamente de colectare a gunoiului

Servicii şi echipamente de toaletare parcuri şi grădini publice

Servicii şi echipamente de salubrizare

Servicii de desfundare canalizare şi vidanjare

SERVICII ŞI ECHIPAMENTE DE DEZINSECŢIE ŞI DERATIZARE

Servicii colectare, transport şi eliminare a deşeurilor

Servicii de recuperare a deşeurilor

SERVICII DE DISTRUGERE A PRODUSELOR EXPIRATE

SERVICII DE COLECTARE ŞI EPURARE A APELOR UZATE

SERVICII DE ALPINISM UTILITAR

Maşini şi echipamente pentru curăţare chimică

Maşini şi echipamente de spălat şi uscătoare

Echipamente pentru călcat haine şi pentru finisare

Echipamente pentru spălătorii industriale

Generatoare de abur

Maşini de tratament pentru fibre colorate şi industria de textile

Detergenţi profesionali şi substanţe de scoatere a petelor

Agenţi chimici pentru spălătorii şi curăţătorii chimice

Accesorii pentru spălare şi curăţare chimică

Echipamente şi detergenţi pentru spălătorii auto

PUBLICAŢII DE SPECIALITATE

INSTITUŢII ŞI ASOCIAŢII DE PROFIL

Nu rata evenimentul anului pentru industria de curățenie profesională!

Contactează directorul de proiect și cere oferta de participare:

Alina Răcășanu 

REZERVĂ STAND
FORMULARE DE ÎNSCRIERE

DISCLAIMER

Mai multe companii care dețin site-uri cu cataloage online de târguri și expoziții, printre care și International Fairs Directory, vizează expozanții în perioada premergătoare târgurilor comerciale, solicitându-le acestora completarea unor formulare pentru confirmarea sau actualizarea datelor, cu scopul publicării lor gratuite în catalog. Invalidarea acestor date ar conduce, ulterior, la ștergerea lor automată din baza de date, situație în care expozanții nu ar mai putea fi contactați.

Modul de abordare este trimiterea unui fomular de comandă (pe email sau chiar prin poștă), formular care pare că vine din partea târgurilor la care firmele participă de obicei. Câteodată, mailul este precedat de un apel telefonic prin care se solicită verificarea datelor, în vederea listării în catalogul online.

EUROEXPO Fairs, organizatorul oficial al târgurilor și expozițiilor comerciale PACK SHOW, METAL SHOW & TIB, PRINT&SIGN, EXPO SHOP, BABY BOOM SHOW, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, CLEANING SHOW, EXPO PLAST, DIGITAL SIGNAGE SHOW, CORPORATE GIFTS SHOW, precizează că nu are nicio legătură cu aceste practici comerciale înșelătoare și avertizează expozanții asupra activităților ilicite ale acestor site-uri. De altfel, EUROEXPO Fairs consiliază de ceva timp expozanții care ne contactează frecvent cu astfel de situații.

Vă rugam să-i avertizați de această înșelătorie pe toți cei din compania dumneavoastră care preiau mailurile (inclusiv cele trimise pe adresa “info@”) sau poștă, să nu completeze și să nu returneze niciun formular venit din partea International Fairs Directory.

Verificați totul înainte de a semna un formular, pentru că mii de oameni și companii au fost înșelați de către deținătorii acestor cataloage online: International Fairs Directory, Expo-Guide, Fairguide! Semnarea formularului conduce la încheierea unui contract de promovare (costuri în jur de 3000 de euro) cu site-urile respective, promovare care nu are nicio legătură cu expozițiile EUROEXPO Fairs. Asigurați-vă că validați doar formulare legitime, primite de la organizatorii legali ai târgurilor și expozițiilor la care participați în calitate de expozant.

Cu respect,

Echipa EUROEXPO Fairs