Hotel Novotel

Hotel Novotel

Novotel Bucharest City Center este alegerea perfectă fie pentru o călătorie de afaceri, un city break sau o vacanță de familie. Oferă camere cu aer condiționat, seif pentru laptop, TV LCD, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Restaurantul Winestone Victoriei 37 oferă o atmosferă dinamică și sofisticată și servește preparate regionale, alături de o selecție largă de vinuri românești și internaționale. Internet Wi-Fi gratuit, 10 săli de conferințe complet echipate și un centru de wellness.

Datorită celei mai bune locații în centrul orașului și aproape de centrul magnetic al vieții de noapte din Orașul Vechi, muzee, teatre, parcuri, centre comerciale, cazinouri, Palatul Parlamentului, Novotel oferă o experiență extraordinară. Acces rapid la transportul public. Frumoasa plimbare pe Calea Victoriei cel mai vechi si frumos bulevard din Bucuresti.

Hotelul nostru este situat convenabil în centrul orașului, pe Calea Victoriei, la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Universitatea, iar Gara de Nord este la doar 15 minute. Aeroportul International Otopeni este la 17 km de hotel.

Cum poţi face rezervare