contact: +40 730.712.753

Ziua AOPISCC

Program AOPISCC

De ce sa participi?

Vino si afla direct de la noi care sunt obiectivele Asociatiei pe termen scurt, mediu si lung, care sunt beneficiile de a fi membru activ.
Vino sa prinzi un loc important pe harta de responsabilitate!
Vino, participa activ cu votul tau care reprezinta vocea ! Daca oferi votul tau in ziua evenimentului, daca te afli in sala printre cei 100 de furnizori de servicii de curatenie, te promovam gratuit pe site-ul nostru si ai sansa sa inchei contracte in zona ta de responsabilitate si sa primesti premiul cel mare “ Noi iti oferim biletul de plecare, ISSA 2016!”
VOTUL TAU, CONTEAZA!
Vino cu cea mai ingenioasa idee in materie de curatenie, ne ocupam ca ideea ta sa devina proiect si punem bazele carierei tale in materie de igiena.
Vino, castiga competitia “Produsul anului 2016” si noi ne ocupam ca toti cei care au votat favorabil, sa devina clientul companiei pe care o reprezinti.

Programul se incheie la ora 16:00, cu desemnarea castigatorului “Produsul anului 2016”


TEMA SEMINAR JOI 10.03.2016

Seminar de schimb de bune practici a operatorilor de curăţenie şi servicii conexe

“Lucrătorul de curăţenie- Educaţie şi profesionalism” , cum asigurăm un loc de muncă sigur şi fară stres.

Asociaţia Operatorilor şi Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curăţare şi Conexe- Filiala Bucureşti are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Seminarul de schimb de bune practici a operatorilor de curăţenie şi servicii conexe“Lucrătorul de curăţenie- Educaţie şi profesionalism”, cum asigurăm un loc de muncă sigur şi fără stres”.

Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, în cadrul CLEANING SHOW, pavilionul C1, etaj, din complexul ROMEXPO, în data de 10 martie 2016, începând cu ora 10:00.

Întâlnirea reprezintă o confirmare a importanţei dialogului şi a schimbului de informaţii între reprezentanţii mediului de afaceri şi specialişti din Ministerul Muncii, ANOFM, Inspecţia Muncii şi Patronatul Serviciilor Publice, în vederea găsirii şi implementării în societate a politicilor educaţionale şi de formare profesională care să conducă la crearea de noi locuri de muncă cât şi la menţinerea celor existente.

Pe parcursul seminarului vor fi abordate teme privind asigurarea calităţii în formarea profesională continuă, informaţii despre consilierea, orientarea profesională şi medierea muncii.

Nominalizati pentru premiul “Produsul anului 2016”- inovatie, ergonomie, Kaizen “imbunatatirea continua”

Jouri Bryskine - Manager de Vanzari pentru Piata de Est, Specialist in produse PIP (Probiotice in Progres), reprezentant Crysal NV (Belgia)-“Ce facem cand antibioticele nu mai au efect?”

Daniele Puglia - Reprezentant oficial FCT Olanda- I-MOP, echipament professional pentru curatenia de intretinere a pavimentului (Olanda)-Premiul pentru inovatie ISSA 2015.

Ing. Valentin Marin Sales Manager - dept. Echipamente Curatenie - Romania si invitat special Matteo Benzi-Italia - Director Europa de Est, reprezentant Best Tools Company srl - prezentare cel mai mic echipament de spalat pavimentul cu om la bord de pe piata din Romania - RCM KILO (Italia)

SC Dutescu Profesional Cleaning SRL (unic distribuitor marca Fiorentini)-prezentare Ecosmile 85 (Italia)-Prima masina din lume cu post de conducere la 48 V si cu autonomie de 5 ore de utilizare.

Centralizarea voturilor si desemnarea castigatorului “Produsul Anului 2016”

Cleaning Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Cleaning Show 2016
9 - 12 martie 2016
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Cleaning Show 2016