contact: +40 730.712.753

Cursuri Cleaning Show

Cursuri Cleaning Show In cadrul Cleaning Show organizam cursuri de formare profesionala si informam asupra ultimelor reglementari privind normele de igiena si sanatate, in special in spitale precum si asupra ultimelor reglementari privind normele HACCP in cadrul sistemului de management al calitatii, cursuri desfasurate sub patronajul ROFMA si al Institutului National de Sanatate

 

 

 

 

 

 

 


PRIMUL CURS DESCHIS DE INITIERE IN FACILITY MANAGEMENT LA BUCURESTI ORGANIZAT DE ROFMA LA CLEANING SHOW

Inregitrare online la CLEANING SHOW

Un obiectiv esential al Asociatiei Romane de Facility Management (ROFMA) il constituie cresterea nivelului educational privind continutul si importanta domeniului managementului facilitatilor, proces ce vizeaza toti actorii implicati in aceasta sfera a serviciilor care acopera administrarea, operarea si intretinerea spatiilor construite.

Dupa ce in anul 2012 ROFMA a lansat cu succes cursul autorizat de specializare in managementul facilitatilor, curs absolvit de peste 120 de cursanti in cei patru ani, in toamna anului trecut Asociatia a demarat un nou proiect educational. Este vorba despre «Cursul deschis de initiere in facility management» care in 2015 a avut doua sesiuni, la Timisoara si Cluj. Bazandu-se pe succesul inregistrat, ROFMA anunta continuarea, si in acest an, a Cursului deschis de initiere in facility management.

Organizat in parteneriat cu ISS Facility Services Romania, acest produs educational isi propune sa acopere nevoia resimtita la nivelul structurilor beneficare ale serviciilor de facility management de familiarizare a angajatilor activi in acest recent aparut domeniu, cu notiunile sale de baza.

Inregitrare online la CLEANING SHOW

Pe parcursul a doua zile, lectori romani cu experienta si expertiza in domeniul facility management vor prezenta, la un nivel introductiv, continutul, instrumentele, sistemul de organizare si valoarea economica a activitatilor specifice domeniului.

Cursul se adreseaza in primul rand beneficiarilor serviciilor de managementul facilitatilor, respectiv profesionistilor din departamentele de FM sau administrative ale marilor firme. Cursul este deschis si furnizorilor de servicii de managementul facilitatilor (doar daca sunt membri ROFMA), precum si cadrelor didactice universitare si studentilor. La finalul cursului, toti participantii primesc o diploma ROFMA de participare.

Inregitrare online la CLEANING SHOW

Nu intamplator, cursul se desfasoara in aceeasi perioada cu targul Cleaning Show 2016, o buna ocazie pentru participantii la curs de a lua contact cu ultimele produse si tehnologii din curatenie, domeniu ce face parte integranta din FM.

Nu in ultimul rand, este important de subliniat ca participarea la acest curs este GRATUITA, in limita numarului de locuri disponibile si a ordinii primirii formularelor de inscriere.

Detalii privind tematica acestui curs si formularul de participare le obtineti descarcand documentele aici

Va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau informatie suplimentara privind acest curs, precum si pentru inscrieri la tel. 0733.73.23.58; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cleaning Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Cleaning Show 2016
9 - 12 martie 2016
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Cleaning Show 2016