contact: +40 730.712.753

DE CE SA FII EXPOZANT?

Cleaning Show este cea mai importanta expozitie internationala din Romania care prezinta produsele, echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de curatenie.

Cleaning Show doreste sa imbunatateasca livrarea unei audiente de calitate, factori de decizie in procesul de cumparare si ofera expozantilor sansa de a incheia contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

Prezenta la Cleaning Show va da sansa de a fi alaturi de cele mai importante companii din domeniu si de a va conecta cu specialisti din industria de curatenie.

Astfel ca, oricare ar fi scopul prezenti dumneavoastra la targ – demonstratii ale echipamentelor, aplicatiilor si tehnologiilor, prezentare si lansare de produse noi, cresterea brand awareness-ului, dezvoltarea portofoliului de clienti, incheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vanzare, Cleaning Show 2016 este targul unde puteti atinge aceste obiective.

Fii profesionist - participa la evenimentul anului 2016 din domeniul curateniei si fii alaturi de cei mai importanti jucatori din industrie!

Contacteaza directorul de proiect, Manuela Popescu, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0730.712.753

Cleaning Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Cleaning Show 2016
9 - 12 martie 2016
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Cleaning Show 2016